-
18–19 oktober 2025
Få platser kvar
-
7–8 november 2025
Slutsålt
-
13–14 december 2025
Få platser kvar
-
22–23 november 2025
Slutsålt
Michelinbelönade Restaurang Jord och Kuseboholm Gård öppnar jägargille för 8 jägare vid varje tillfälle – en upplevelse från skott till tallrik du inte hittar någon annanstans.
Gillet är en hyllning till viltet, omgivingen, jakten och smakerna. Här jagar vi inte bara tillsammans, här har vi även möjlighet att varva ner, vila, umgås, lära oss om mark- och djurvård, odling, styckning och matlagning. Boendet och de gemensamma utrymmena är noggrant utformade för att skapa en exklusiv och avkopplande miljö för medlemmarna.
Upplägg
Dag 1
8.00 – Ankomst till Kuseboholm vid Magasinet (se karta) där kockarna serverar viltbuljong & nybakat bröd. Genomgång av dagen.
9.00 – Jakten startar med 2 olika såtar. Därefter serveras lunch ute i det vilda.
14.00 – Jagas sista såten innan återträff i slakteriet.
17.00 – viltparad utanför Magasinet med chark & dryck medan bastun tänds med egen tid fram till en lång middag tillsammans med gänget från Jord.
Dag 2
Långfrukost i Magasinet innan hemgång