Vill du vara med och utveckla oss vidare? Vi söker restaurangchef, sommelier, serverings- och extrapersonal. Tjänsterna omfattar både heltid, deltid och timanställning.
Skicka din ansökan i form av CV och personligt brev till
Vill du vara med och utveckla oss vidare? Vi söker restaurangchef, sommelier, serverings- och extrapersonal. Tjänsterna omfattar både heltid, deltid och timanställning.
Skicka din ansökan i form av CV och personligt brev till
Rustik elegans & det vilda köket
Vi jagar, fiskar och finner det mesta av de fina råvarorna i naturen nära oss. Att komma till vår urbaniserade restaurang skall genomsyras av en familjär känsla & professionellt hantverk. Val av inredning återskapar känslan av vårt svenska-nordiska arv. Det ska kännas som att komma in i ett vardagsrum. Gästen ska känna sig avslappnad och vara i fokus.
Idag finns ingen fast meny på Jord utan som gäst kommer du till oss och blir guidad genom en upplevelse med ca 12 serveringar där gästen kan välja till ett alkoholfritt eller alkoholbaserat dryckespaket som noggrant valts ut av våra sommelier som passar till kökets olika serveringar. Viktigt för att nå den totala upplevelsen. En gedigen dryckeslista finns även för de som inte önskar paket.
Som hållbar restaurang har vi uppmärksammats genom åren som en grön stjärna i guide Michelin, 3 ringar i den nordiska hållbarhetsguiden 360 Eatguide, Årets Viltkrog 2020, 2021 & 2022 och två gafflar i Falstaff restaurangguide.
Jord har även en restaurang, Pukhult, med övernattningsmöjligheter ute i det vilda där råvarorna lagas över öppen eld. I dagsläget används den för gästspel och event men håller på att utvecklas till en ny gastronomisk plats i Östergötland.
Nu söker vi både sommelier, restaurangchef & extra personal i vår matsal. Tjänsterna omfattar både heltid, deltid och timanställning.
Skicka din ansökan i form av CV och personligt brev till
Dig vi söker
- Ska ha ett stort intresse som harmoniserar med vårt koncept, beskrivet ovan
- Vilja utveckla konceptet vidare stort som smått
- För sommeliertjänsten; utbildning eller stort intresse för dryck med erfarenhet
- Restaurangchef kan växa fram i gruppen
- Är serviceinriktad
- Är kreativ & hållbar
- Arbetet kräver att du är lyhörd och fokuserad
- Kommer in med positiv energi